بازدید دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از تعمیرگاه متمرکز اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی

۱۰ تیر ۱۴۰۳ | ۰۶:۳۵ کد : ۴۴۴۶۶ اخبار اصلی
دکتر علیرضا امانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک به همراه مدیران دانشگاه، از تعمیرگاه متمرکز اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، بازدید کرد.

به گزارش وب دا مرکزی، در این بازدید، دکتر امانی ضمن گفتگو با کارکنان این مجموعه، از روند فعالیت‌ها و اقدامات انجام شده در خصوص تعمیر و نگهداری آمبولانس‌های اورژانس ۱۱۵ استان مطلع شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، اظهار داشت: اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث از جمله بخش‌های حیاتی و حساس در نظام سلامت به شمار می‌رود و ارائه خدمات به موقع و مناسب به مصدومین حوادث، نقشی اساسی در حفظ جان و سلامت بیماران دارد.
وی با اشاره به اهمیت آمبولانس‌ها در ارائه خدمات اورژانس پیش بیمارستانی، خاطرنشان کرد: آمبولانس‌ها باید از نظر فنی و تجهیزاتی در شرایط مطلوبی باشند تا بتوانند خدمات مورد نیاز را به بهترین نحو به بیماران ارائه دهند.
دکتر امانی در ادامه بر لزوم توجه به تعمیر و نگهداری مستمر آمبولانس‌ها و همچنین تامین قطعات یدکی مورد نیاز آنها تاکید کرد و گفت: باید از تمام ظرفیت‌ها برای ارتقای سطح خدمات اورژانس پیش بیمارستانی در استان استفاده شود.

کلید واژه ها: اورژانس استان مرکزی تعمیرگاه متمرکز اورژانس بازدید از اورژانس آمبولانس